Fullt!!!

cykel

Vi kan nu meddela att Cykelfesten 2017 är fullbokad!
2016 var vi 42 par (84 personer) som deltog men som vi tidigare har informerat om så skulle vi öka antalet platser till 2017 vilket innebär att vi blir 60 par (120 personer). Tillsammans hoppas vi att vi kickar i gång sommaren ordentligt och gör detta till en härlig fest med mycket gemenskap och ny bekantskap!
Nu går festkommittén in i en ny fas av planering. Vi kommer nu att börja planera vilka som kommer få tillaga respektive rätt (förrätt, varmrätt eller dessert). Eftersom Cykelfesten har blivit fullbokad tidigare än sista anmälningsdatum så räknar vi med att kunna informera alla deltagare, om vilken måltid som respektive par ska bjuda på, lite tidigare än planerat.

Har ni några funderingar så når ni oss via mail (boka@cykelfestenivara.se) eller via Facebook!

Så nu kan det faktiskt vara läge att börja se över din cykel, behöver kedjan smörjas? Bromsarna justeras?…..för nu närmar det sig!!!

/Jonatan & Sara
Föreningen Vara Småstad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *