Vilka är vi som arrangerar?

foreningen_vara_smastad

 

 

 

 

 

 

Det är Föreningen Vara Småstad som arrangerar Cykelfesten i Vara och vi fungerar som en intresseföreningen för Vara tätort i samverkan med kommunen, köpmannaföreningen m.fl. Föreningen Vara Småstad är en frivillig ideell organisation som arbetar för Varas utveckling och framtid. Vi tar vid när kommunala intressen sinar och alla andra vägar ser ut att vara stängda. Styrelsen och alla andra arbetar helt utan ersättning och med stort engagemang i de frågor som är aktuella.

Till exempel är det föreningen som sköter det årliga nyårsfyrverkeriet i Badhusparken. Avfyrningen görs av medlemmar i styrelsen och det är en väldigt uppskattad aktivitet med många besökande i Badhusparken.
Sedan två år är det också föreningen som sköter och genomför knutsdansen på Stora Torget. God hjälp med utdelning av godispåsarna har vi av Vara Brandmannaklubb. Nästan 300 barn kom det senast.
Drift och skötsel av Vara Utomhusbad bedrivs ideellt av föreningen. Det är mycket teknik att sköta så vi har även anställda badöreståndare och annan personal.

För att inte arbetet ska bli för tungt för oss som jobbar med dessa projekt behöver vi bli fler, ju fler vi är som jobbar desto roligare har vi! Att vara medlem kostar 150:-/år och ekonomiskt betyder varje krona vi får in att vi snabbare kan förverkliga vår vision om badet och allt annat vi vill åstadkomma för att Vara ska bli ännu trivsammare!

Vi som sitter i styrelsen är;
Ove Hermansson
Jonatan Lundén
Bodil Warolin
Christian Dalemo
Madeleine Freiholtz-Larsson
Sara Emanuelson
Philip Lundgren

Har du funderingar kring föreningen vänligen kontakta oss via mail:

boka@cykelfestenivara.se